Zlý pocit
Ve tmě se rozpouští,
tlumené světlo měsíce.
Sny životu odpouští,
že miluje hvězd tisíce.
Sladký je naivní pohár,
nočního vína před spaním.
Často pocit má že dohrál,
člověk co znaven je hledáním.
Léky když v ústech mizí,
naději oči vyhlíží.
Noc studí a zdá se cizí,
a snadno pocit křivdy ublíží.
To jenom facka duši schází,
do tváře ať se probudí.
Dívej jak růže z srdce vychází,
jak vůně hřeje na hrudi.
Jen malý kousek posunout se,
k tobě mé štěstíčko snící.
Políbit tě opatrně a lehounce,
do vlasů Miluji tě říci.
Přečteno 178x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Linna, Donne, ARNOKULT, Jeněcovevzduchukrásného, Guldrun, jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (4)