Podzimní ráno
Kapky kreslí na hladině,
tisíce vlnících se kol.
Varování nám na pevnině.
že nebe pláče - cítí bol.
Z vlasů mi ten pláč stéká,
pod kůži v mlze oděnou.
Ticho se rozléhá do daleka,
sychravou ranní ozvěnou.
Tam ve tmě lásko čekám,
za okny tvého domu.
V duchu tě celou svlékám,
nutkání síly hromu.
Stříbrem měsíc mraky barví,
v jejichž stínů já se soužím.
Pocit náhlý, vlezlý, štkavý,
v spěchu vyhýbám se loužím.
Škvírkou v okně k tobě zní,
tóny mojí prosby vroucí.
Rtům a dlaním dovol nechť smí,
cítit tvoje srdce tlouci.
Z podzimu chci v jaro tvé,
vstoupit branou srdcí.
Uniknout tak době zlé,
tys ta co mou kletbu zruší
Přečteno 234x
Tipy 13
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Květka Š., jitoush, ARNOKULT, Koala, Akrij8, Rozmarýna, mkinka, Jdarks, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)