Perutě černých labutí,
takové jsou tvé vlasy.
Nikdy nejsou bez hnutí,
tančí s větrem, jak obilné klasy.
Svůj vlastní život mají,
vzdorují všem úpravám.
V zimě vločky na nich tají,
i já, když je hladím, roztávám.
Nechej mě chvíli tápat,
prsty hladit černé prameny.
Nemusíš to vlastně chápat,
dík tvým vlasům...
spalují mne plameny...
lásky žár není nutné chápat
poznávat zprvu a v nejistotě tápat
však kdo ví, co cíti a co by chtěl
mnohý snad by mu záviděl
asi nejlepší ale je míchanice
jako z různých hub smaženice...
moc hezký, milá Pittoresque...a krásný den...m
12.11.2020 13:27:24 | mapato
Do tvých vlasů prsty vplést
touhou nechat se vést...
Krásné Pittoresque... (*)
06.11.2020 22:14:25 | Emily Říhová
Budu ti zpívat písně labutí
Labutí písně, se smutkem peří
S otázkou, kde to všechno je
Labutí písně, které lásku smíří
------------------------
;-)ST
02.11.2020 19:11:03 | Tomcat
Krásné, procítěné a něžné :) žhne to tím plamenem! A to se mi líbí :)
02.11.2020 18:35:13 | M. Novák
To se mně líbí, hodně přírodní a jednoduché :o)
02.11.2020 16:44:23 | Crazymike