Anotace: Kdysi jsem přišla na to, že měl by mě mít rád a má mít velký plat. Ale nikoho takového neznám, tak jsem ho upravila.
Ahoj Rádopko. Tak jsem si Tě chtěl celou přečíst a okomentovat a zjistil jsem, že se tak již stalo... Snad jen, ta úvodní strana na Literu je bombastická, skvělá, jednoduchá a odbourávající. To se Ti povedlo!
13.03.2007 21:17:00 | Gregy
ale jo, sloves je tam dost, btw kdyz nahradis zsinale zsinali ( nevim i/y, ve slovenstine maji vsechny slovesa na konci mekke i... ) tak to bude lepsi :)
10.03.2007 16:05:00 | Maxwell z Keldu
Ono se tam sloveso všeobecně nějak nevyskytuje. Hlavně pak ve druhé sloce, kde mi to vadí víc.:-)
Ale zrovna u tohoto jsem si dovolila vedlejší větu přívlastkovou nahradit jednočlennou větou, protože sloveso typu být, nacházet se jsem považovala za zbytečné.
10.03.2007 14:06:00 | Rádoby zoufalá
rekl bych super, ale tady
když vítr prach svane na rovy,
kde hlínou zsinalé mrtvé sny.
ti chybi sloveso...
10.03.2007 13:26:00 | Maxwell z Keldu
Tak si čtu sonet, co je dost epický, řekl bych. A vydařený. Má pevnou myšlenku, která převádí iluzi do pravdy.
Nebo jen zkráceně: Líbí!
10.03.2007 12:43:00 | Gregy