Anotace: ...
venku se svlíkaj stromy a jejich šaty se třesou než se spustí
Tebe ale bych raději přikryl víčky než tě uložím a zhasl...už je zima
06.11.2020 22:53:54 | Danger
Svlíkat se až na duši,
to ti moc nesluší,
pro mne si krásnější,
do něhy oděná...;-)ST
06.11.2020 00:09:51 | Tomcat