Anotace: ....
Spojení,
splynutí zběsilé
bez pravidel
opojení tektonických vřídel
stoupají hladiny adrenalinu
bytostí zbavených stínů
úbělu křídel
11.11.2020 16:07:18 | kudlankaW
Když to chtějí oba
..i tak je to souznění
..vždyť jestli jeden žádá víc než druhý..ta pravidla..si také musí sdělit.
Jinak..tolik je lásek
..které hledají a ještě vlastně nechtějí se více o své dělit.
A jak se říká..láska má plno podob.
Zda je to jen chtíč..dle mého
..kde je i vzájemný smích..je tam i víc. ;)
11.11.2020 14:20:33 | jenommarie