Samotný v horách – slyším Tvůj hlas
v sonátě bezčasí Nekonečna?
Omráčen láskou, přijdu včas –
je už má odvaha dostatečná?
Nevinný příboj propojení –
modlitba hladu poustevníka
u mříže moru utrpení
do Tvého srdce neproniká?
Umlčím v sobě poslední dar
zpovědí ve verších zapomnění?
Naleznu v Tobě něhy žár
v hodině podzimu pokušení?
https://www.youtube.com/watch?v=DSYEemxBgDU
otázky a odpovědi...nebo jen mlčení...samota a studený vítr...temnota...
však slunci podaří se
opět osvítit Tvou smutnou krajinu
a místo po jílu
vonět bude vínem
a smíchem...i tím Tvojím
zatím kochej se svitem měsíce
ten krás taky má, na tisíce...
a i když ten měsíc za mrak zajde
temná noc Tě ukonejší, než zas slunce vyjde...krásný, ARNOKULT...m
01.12.2020 11:59:35 | mapato
Tahle je moc pěkná.
Naděje a láska..
kéž se neumlčí
a nikdy neutichá.*ST
I poslech je vždy top.
Pěkný večer přeji. :)
12.11.2020 17:43:47 | jenommarie