V hlavě mi sněží,
zvládnu jen stěží,
vysvětlit vám důvod,
kde ten stav má původ.
Možná za to může,
jeho horká kůže.
Možná jen touha,
myšlenka pouhá.
Myšlenek závěje,
srdce se zachvěje,
při každém pohledu,
co já s tím provedu…
hezky se to čte,
hůře prožívá
tohle spraví
jen lásková peřina...hezký, a to moc, milá Pittorescue
měj krásný den...m
11.01.2021 12:21:32 | mapato
Velmi pěkná metafora se sněhovými přeháňkami. Jsi nápaditá, a ač je rýmování spíše jednoduššího rázu, líbí se mi moc, myšlenka je jasná. Jen tak dál :) (*ST).
18.11.2020 23:13:39 | Rozmarýna