Ach ty polibky, už jednou políbeného, a ty návraty, napořád slíbeného ..
21.11.2020 18:40:23 | Vivien
Děkuju mnohokráte milá Maruško:*) Trpělivost i podmořské vody vydá:) A to potom chrliti i škádliti..
21.11.2020 11:50:40 | Dejvis
Když se vnímání s trpělivostí a láskou spojí ..dá se dosáhnout čehokoli *;)
21.11.2020 17:43:50 | jenommarie
Milý Dejvisi
..nádherné láskyplnné vyznání
srdce se srdcem se spojilo.
Neměj strach, i lítost a bolest k lásce patří.
Není to však bolest fyzická.
Tvá duše teskní.
Věř že vše svůj smysl má
a užívej lásky, tak jak lze
a v jaké je podobě.
Posílí..to mi věř.
Každá zkouška ukáže,
zda si opravdu svou lásku ceníte.
Ať je to jak chce těžké.
Ty i tvá láska..si oporou jste
a v tom buďte jedineční.
V dnešním světě
jde i o tyto,
třeba že se zdá být "malá" gesta.
Ale ta "trvanlivost" a pevnost lásky
..teprve ukáže
a věř že se s TEBOU setká.**ST
Přeji vám to ze srdce.
Vždyť trpělivost přináší růže:)
21.11.2020 11:36:34 | jenommarie