tříštíme se o útesy
se sepjatými dlaněmi
věříme
držíme se zuby nehty
neděje již dávno
zemřelé
nastavujeme duši
ozvěnám
a jejím ne
v mlze se ztrácíme
po hmatu
po čichu
bloudíme
bloudíme
bloudíme
v kruhu nehnutí
rozetni nás lásko
bez milosti
tni
Zdeni ..ukládám si ji..hodně silná báseň. **ST :) .. posílám úsměv *
07.12.2020 20:00:28 | jenommarie