Seni Seviyorum
Tyrkysová mizí z hvězd
a ty chceš snést
rosy z cest
v Seni Seviyorum?
Seni Seviyorum nech
znít ze strun
znít skrze déšť
Byl život zrozen v moři
básnířko vzdálená?
Poutníku bez jména
za vlnou čekáš bouři
já Měsíc srpím včerejškům
My neplujeme
spolu právě teď
v Seni Seviyorum?
Seni Seviyorum
tichým domovům
vystínuje vzpomínkový květ
když utápí tvé oči
Slunce boží dítě
na dně srdce skryté
růží ukotví tě
Zpívala že má strach
a já nocí ranil
když míjena je láska
k čemu oceány?
Tříštíte se sami
křiklavě vážní
v Seni Seviyorum?
Seni Seviyorum
nechal jsem znít ze strun
znít skrze déšť
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, jenommarie, enigman, Frr, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)