Chybí mi Tvé jaro
Anotace: Hrabu se v archivu, tak jedna starší krátká věc
Chybí mi krásný cit,
který nemohla´s mi dát.
Chybí mi pevná páska,
kterou chtěl jsem tě připoutat.
Chybí mi Tvoje jaro,
které bys rozkvetla.
Chybí mi řeka lásky,
která však netekla.
Chybí mi Tvé tělo,
které jsem nemíval.
Chybí mi Tvůj úsměv,
když víno jsem nalíval...
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Fany, Iva Husárková
Komentáře (9)
Komentujících (4)