mechový dotek – v zádech mráz
od očí jiskry modrých snů –
jen z tebe prýští pramen krás –
já ještě světlo nezhasnu
nám svítí hvězda půlnoční
na nebi mládí života
za zvuku hudby vánoční –
když osud klubko zamotá
ve tváři radost – dětský smích –
krůpěje ticha zazní v nás
a v mlze očí zasněných
zastaví tlukot srdce čas
melancholická, vzpomínková...hezky jsi to vyjádřil, Arnokult...krásný den...mapato
12.04.2021 10:31:51 | mapato
a v mlze očí zasněných
zastaví tlukot srdce čas... to je tak krásné...
ST!
31.12.2020 12:14:03 | Pittoresque
Ani já, ještě mládí nezhasnu, kdepak! A prášky na tlak a srdce taky nepozřu, tak!
27.12.2020 14:54:15 | Vivien