Šimra.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021.
Řekla jsi, že šimrám.
A já se smál,
že rád šimrám.
Tak jméno Šimra jsem Ti dal.
Ty Bruneto, co láme srdce.
Jsi mé slunce.
Podobáš se Polárce.
S Tebou žít, byl bych jako v pohádce.
Jsem v Tvém těle.
Ty mícháš sliny u postele.
Levandulová královno!
Ty, vrnící přádelno!
A tak Tě šimrám dál,
Tvým Šimrou jsem se stal.
A pro Tebe postel načechral.
Přečteno 188x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Marcella, jenommarie, Amonasr, Iva Husárková, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)