asi se zaběhla
možná slétla
divoká, žhavá
pila mi z očí
a flanelovou dlaní ohřála
můj rovnoběžný prostor
krásná ST :-))
03.01.2021 04:54:31 | Iva Husárková
I na dlani rozehřáté cítíš jak radostně šimrá. Určitě daleko nešla:)
02.01.2021 21:02:31 | jenommarie
......Líbí se mi,jak si to elegantně vyjádřil.....a přemýšlím,jakou
teď mám svou dlaň....řekla bych,že to nebude flanel,jak u té,o kterou jde,
řekla bych,že ta má bude "bavlněná"...Ji./úsměv/
02.01.2021 19:18:18 | jitoush
milá bavlněná, já ti moc děkuju
vzpomínám na jednu holku v šesté třídě
moc se mi líbila, jenže
měla pořád studený a upocený ruce
to nešlo :-)
03.01.2021 10:20:27 | Yry