Ztrácíte se v prstokladech
po cestách láskyplných
snad sníte o pokladech
a touhách vyplněných...
Krásný den, Petrzali :)
07.01.2021 22:36:23 | Emily Říhová
Tak vítej v Novém roce Petržálku
..krásná báseň
..jako vždy od tebe.
Hodně štěstí, zdraví, lásky
a další inspirace
..ať si tady zase počtem.:) *ST
04.01.2021 16:18:50 | jenommarie