Rituál
Zavírám okno,
hluk z venčí utichá,
Snad peří zmoklo,
andělům co míří do břicha.
Stejně i víčka přivíráš,
reality tím ubývá.
Jen sny a zbytek zapíráš,
neboj - nikdo se nedívá.
Schoulená ve světě vůní,
barev a krásných tónů.
Se šípem v srdci na výsluní,
explozí duší milionu.
Denně si tě tu vyzvednu,
z té sádky našich snů.
Rukavici vždy pozvednu,
pro tebe za láskou si jdu.
Přečteno 172x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Isla, Guldrun, jenommarie, Psavec, Rozmarýna, Vivien
Komentáře (8)
Komentujících (5)