V přesýpacích hodinách
kapku po kapce
překapává láska
naše příští dny
Bloudíme spolu
kolem dokola bolu
bojíme se ptát
kolik nám ještě zbývá
sladkých večerů
v polích
Je třeba otázek, nestačil by oblázek ?
sevřený v dlani jen pro svítání
dalšího dne, další hodiny
proměnit chvíli ve věčnost jak praví Einsteinova teorie relativity
10.01.2021 10:35:59 | kašpar