Nevím jak
Miluji jak mluvíš,
i to jak se šklebíš.
Hlas tvůj je jako slast,
chci abys byla má součást.
V tvých očích tečky jsou,
mě pokaždé uhranou.
Smích tvůj je jako hudba,
z krásných tónů hradba.
Já radost ti chci dělat,
vídat tě se usmívat.
Nevím jak tohle stalo se,
bez tebe budit nechci se.
Ani usínat bez tvé krásy,
chci hladit tvoje dlouhé vlasy.
Přečteno 179x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
Komentáře (0)