"nech si ty limonádový řečičky"
řekla mi ta rozpustilá holka
a přicvakla mi na uši
kolíčky na prádlo
.
"vona ta láska
je taky vobčas bolavá
víííš?"
"třeba když holky roděj"
nu což:
zkouškou odvahy
jsem zdárně prošel
a musím říct
že to bylo k nevydržení krásné
....V dobrém i zlém....v radosti i strasti....Tož odvážnému štěstí přeje.......Ji./úsměv/
12.01.2021 18:38:38 | jitoush