Anotace: ***
Bojím se tě dotknout
a přitom
zulíbat chtěl bych tvář něhy
Bojím se vydechnout tón tvého jména
protože kdykoli zazní mi
prokletým básníkem jsem
Touhou co spaluje ledví
milostným listem, partiturou snů
co popírá koloběh času jenž nás dělí
Jitřenkou lidských osudů a lásek je mi
Jen kati duše
nezůstanou stranou
vždy jsou bdělí...