Ke hvězdám vede cesta
soutěskou strmých skal,
jíž projde jeden ze sta,
jenž pokorně se kál.
Když srdce pozná záři
na konci údolí –
po protrpěném stáří
jej láska nebolí.
Putování za hvězdou a do údolí srdce. Rovněž přeji, ať zdraví již dobře slouží, milý Arno.
27.01.2021 00:34:51 | Akrij8
moc pěkný, ARNOKULT, takový mám rád...
měj se hezky a načerpej sil
aby chlapík jsi zase byl...m
26.01.2021 09:43:10 | mapato
... zdravíčko Arnošte ...
... už jsem se ve svém prostém duchu ptala sama sebe, kde ten chlap vězí ...
... jsem ráda, že jsi v pořádku ...
... báseňka jak jinak než smutná, neb od rdce vroucí ...
18.01.2021 16:45:09 | Marcella
Stručná, výSTižná, a už po prvním přečtení jsem si řekla, jo! Tedy přeju vše dobré milý Arnokulte a ať se co nejdříve těšíte dobrému zdraví.
18.01.2021 15:56:53 | Vivien
**Cesty vedou snad až tam..k uvolnění všech našich tíživých..*ST.
Pěkný den přeji milý Arnokulte,
po dlouhé době a přeji hlavně ZDRAVÍ
v Novém roce a ať se vše daří *:)
18.01.2021 12:55:44 | jenommarie