Orientační krize
Když přijde životní dilema
Některé věci jsou tabu
Přijde jedna velká změna
Rázem jsem psychicky na dnu
29.listopad venku zima, chlad
V bytě hezky, po druhém hlad
Vítr si s listím venku hrál
V nás velký zápal vášně náhle vzplál
Po dlouhé době napětí a chutě
Přišli ty slova, pojď chci tě.
Ano, alkohol v tom byl
Myslím jen aby nás uvolnil
Nevím jak bylo to u tebe
Mně však povznesla jsi do nebe
Bylo to krásné věru
Neudělaly jsme žádnou chybu
Je to těžké vysvětlit co se děje
Však život má různá zákoutí a taje
Jsem však ráda že tento taj
V tvé podobě mi Pán dal
Můžou a můžeme si myslet, že je to zlé
Ve mně už to navždy zůstane
Nechtěla jsem, aby mě přitahovala žena
Je to neskutečné, velká změna
Nezmůžu s tím vůbec nic
Chápu, že se stalo a nic víc
Nemůžu se, ale zbavit pocitu
Není to o sexu, ale o citu
Je nám spolu zkrátka dobře
Teď se mi straníš, vyhýbáš
Chtěla bych vědět co v sobě ukrýváš
Chápu tvé obavy, nevidíš to modře
Ať dopadne vše jakkoliv
Chci jen abys věděla, frázi prostou
Jsem tu pro tebe kdykoliv!
Přečteno 220x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Petr27, Kubíno, Iva Husárková, mkinka, Psavec, Z nitra, Kikulinka
Komentáře (7)
Komentujících (5)