Anotace: V lásce vyhrává ten kdo miluje nejméně ( A trpí ten kdo miluje příliš ) Pokud milujete někoho příliš dlouho ale ta dívka žena neopětuje vaše city a přesto ji milujete protože si stále říkáte že snad jednou to bude oboustranné ale někdy jen citově vyhoříte
Život je nekonečná pouť
Plná nesplněných přání
Mnoha rozbitých pout
Která člověk neuchrání
Dívám se do dálky
Vstříc novému zítřku
Uvnitř studené války
Ve srdci čajovou lžičku
Budoucnost zahalena mlhou
Vratký most minulosti
Nesvázaní přes něj mohou
Protože hledí k budoucnosti
Díváme se pravdě do tváře
A přesto snažíme si lhát
Vlastní štěstí dáváme na oltáře
Těm kteří dokáží jen brát
Plout za bouře na vlnách
Na rozbouřeném moři
Uvnitř srdce sílí strach
A plamen sotva hoří
Hořet pro ty které nemůžeme mít
Lačnit po citech a po štěstí
Někdy nezbývá nic než snít
Pocit nekonečné bolesti
Plamen vyhořel , zůstal jen mráz
Pocity prázdnoty
(Někdy je lepší shořet ne vyhořet)
Dědek(Fallen_30_CZ)