Jak se Ti jede na vozíku?
Anotace: Ze sbírky pro vozíčkáře 2021.
Jak se Ti jede na vozíku?
Obdivuji Tě, seč mohu.
Nedala bych ani dlahu.
Jsi můj hrdina a miláček.
Večer podíváme se na
romantický filmeček.
A bude všechno hřát.
Vozíček, ty a já.
Už nebudeme se o slova prát.
Člověk zamilovaný
nechtíc ublíží raz dva.
Kdy zas budeš se na mě smát?
A svět bude v krásných množinách?
Smím se ještě ptát?
Člověk občas divný automat.
Zkratový počítač.
Jak se Ti jede na vozíku?
Stýská se mi, Brouku Pytlíku.
Přečteno 162x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
Komentáře (0)