Význam
Zdálas ses mi dneska v noci,
měkké snění na polštáři.
Jako pírko v větru moci,
jak květina na oltáři.
Rád podléhám opojení,
snů kde je mi žití lehké.
Našel jsem je ve spojení,
se srdcem co neposlechne.
Bije, plane, strašně jančí,
vždy když tě jen trošku tuší.
Představou že s tebou tančím,
s představou jak ti to sluší.
Ze tmy tiše rád se dívám,
do záře tvých očí hvězd.
Ty máš pro mě zvláštní význam,
tebou rád se nechám vést.
Přečteno 202x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Květka Š., Rozmarýna, Isla, jenommarie, Krahujec, Psavec
Komentáře (7)
Komentujících (6)