Anotace: ***
Nahotou světla Luny oděni
s bijícím srdcem přitisknutým s sobě
proplujem mysem Nadějí
ty patříš mě já patřím zase tobě
to kouzlo nocí měsíčních
vznese se nad horami
a duše v duši ukrytá
v bezpečí připadá mi
pro tichý hlas pro něžný sten
zotvírá zámky branám
poletí spolu k výšinám
nedají šanci hranám
co svět by chtěly svést
smutkem až k zapomnění
pro sny co smějí v srdcích kvést
těm kterým život mění
pro sny co mají sílu nést
dát lásce posvěcení..
Posvěcená láska i poezie
13.03.2021 01:50:48 | Akrij8
pro sny co se v realitu mění...
09.03.2021 13:10:10 | enigman
Jednou mě jeden moudrý člověk učil, že vesmír dokáže proměnit představy a myšlenky, jen mu nesmíme stát kolikrát v cestě...těmi myšlenkami :)
13.03.2021 06:04:10 | Malá mořská víla
v hanbatém svitu luny
čte se mi dobře každý rým
s úklonou smekám svojí bouřku
myslím to vážně to není šprým
28.02.2021 09:59:36 | Clown
Krásná, nedat šanci hranám, snům a lásce posvěcení, úsměv mi vyloudilas vilunko, děkuju.
28.02.2021 08:38:57 | Vivien