Na Lávce Pro Naději
na lávce vrostlé stromy
kolik jich cesta zlomí
na lávce
běží o my
na lávce dívka v modrém
jde sama
za jasným snem
jde sama pro naději
letní šat vánky chvějí
na lávce stojí ...
pohladí kmen
a v bosém pocitu svém
utíká
utíká
bosky svým snem
na lávce vrostlé stromy
tak prosí
o naději
blízko nich procházejí
bosé dívky v modrém
doteky prchávají
na lávce nad propastí
stromy
tu lásku nesou
mízou
stoupají s ní
v čisté nebe jí jdou
potichu jarně kvetou
a já tam dole slzou
posílám ti své stromy
jsem
spojen s naší zemí
abych lávku
pro naději
kam v rose bosé dívky vějí
nesl
básní pierota
než se ztratím siluetou
v modráskově nad planetou
ve vesmírných kde je ta
s nadějí si mihotá
na lávce se sluncem
na lávce jsme se srdcem
v lásce chvíle života
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Iva Husárková, jenommarie, šerý, jitoush, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)