Vločka
Z modrého nebe snášela se,
těch kilometrů dolů k Zemi,
jen aby dolétla,
dotkla se tvé kůže.
Po malé chviličce roztekla se
na malou slzu pod řasami,
přes bradu, krk, dolů rozběhla se...
Jak člověk na vločku žárlit může!
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, petrzal, Iva Husárková, Klára Němcová
Komentáře (2)
Komentujících (2)