milá mkinka, hezky jsi to napsala
láskou svojí Amorovi se upsala
jen ať se Amor snaží
lásku Ti v srdci vaří...
pozdrav kočičkám
ke kterým Tě počítám...krásnou neděli...v
25.04.2021 09:07:01 | mapato
Moc děkuji a vše dobré přeji. Kočičky mávají. Zdraví přejí. A hodně nadějí do všeho posílají. Jíťa
25.04.2021 09:47:43 | mkinka
Vzájemné si jistě dáte
tváře se vám rozsvítí
na každý den vzpruhou jste si
vždyť bez lásky nelze žít.* ;)
Opatrujte si ji. A pěkný den Jituško.
15.04.2021 09:00:07 | jenommarie
Děkuji za krásná slova. Hezký den.
15.04.2021 09:06:43 | mkinka