Venuše Má Nov
muže už dávno sebral čas
není tu ani jeden z nás
je tu jenom
nekonečno andělů žen
a jim krátká píseň zní
po čtení s ruměncem
nu která žena dnes ptá se kde jsi?
každá je básnířka píše píše ...
píše i první jarní mráz
a v něm
v bílé róbě vlaštovka
že by chtěla do citů kaskadéra
a když ji trochu
svlékne slov
...
adié ostudný pěvci
ať už tu nejsi
zaslíbím ti anděla
lucifera
Přečteno 221x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)