Nadšená láska neumí
zabíjet slova nevšední.
Jen ten, kdo tichu rozumí,
se v srdci rozední.
Poselství – bájný jinotaj –
zní stále, stále do uší,
když přichází zas nový ráj,
jenž bolest zcela přeruší.
Už nikdy nikde nebudu,
své tělo v oheň proměním,
zapomenu i na hroudu –
navzdory bláznům ostatním.
Porozumět tichu je moudré.Také mu rád naslouchám stejně jako dešti, obojí je očistné, milý Arno.Rád jsem četl
01.10.2021 21:14:49 | Akrij8
nový ráj bolest smaže
včas, když člověk ač se snaže
opět neuvítá den krásný
však přichází nový ráj, a ten je spásný...
ARNOKULT, měj se krásně, to je víc než jasný...m
04.07.2021 13:18:20 | mapato
Už nemusí se duše bát
stačí jen být tiše
pak srdce opět uslyší
to, co touží slyšet. *ST
Moc pěkná báseň milý Arnokulte.
Pěkný večer i víkend přeji.:)
23.04.2021 23:52:17 | jenommarie