Zajatec Anděla
když tě vidí malířka
jak padáš pod obrazem
chtěla by být básnířka
a mýdlo svádět na zem
jenže její kopce ledu
nečekají na nezbedu
to má příliš horké rty
kloužeme si v ústrety
na lyžaře máje svedu
už zítra budu nesjetý
odjedu i tvému medu
andělskému zakletí
Přečteno 152x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Bufik, Psavec, poslední, Donne, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)