Q R Nancy
spodní postranní pásmo
a ty
budeš se mi smát
když přiznám
že jsem jednou v životě chtěl ženu
na společné pozorování hvězd
jen tak na lavičce na zahradě
nebo na samotě
na dřevěném zátiší
a poslouchat zpovzdálí cvrčky
odpověď?
:kvé dneska na to sci-fi není čas
:bolí mě hlava z práce z respirátorů
:doma
:ze zásoby jogurtů
:co džemují v lednici
:chci spát
:a i kdyby...
:není vhodná doba
:není léto a ...
*
( nejsou kondy
relé nejsou hvězdy
popadaly na střechu tmáře
jak dívčí podpatky cvakaly po asfaltové silnici
děkuji ti
fi fí
to mi jen tak problesklo temnou myslí
jednou se nevrátit z vesmíru a signál přijde přes polární záře
soustřeď se
nebo anténa bude poslední
nejsme už
ani děti sluchátka v podkroví
abys je potají vzala
řadou vé
*
radistko
co tam v praskotu a šumu stále rozesmává
s-metr?
dozvuk hvězdáře?
...
nancy
*
… džej sí
dolaď se
šumíš jak marťan
Přečteno 151x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Psavec, Marten, šerý, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)