Wonderful!;o)
Pojď ke mně, Lásko, trochu blíž,
svá křídla slož tu opodál...
Snad se mne, probůh, nebojíš?
Já jsem ten, co vždy pro Tě plál!
Pojď ke mně, Lásko, trošku blíž,
tak neměj z toho, prosím strach,
Z nebe nám prší štěstí, víš?
K čemu ty slzy jako hrách?
12.03.2008 20:56:00 | Kozoroh 1