Padám z výšky
Anotace: I scream from top of my lungs...
Padám z té výšky
padám z mých snů
za třpytivými plíšky
jen prázdnota po ránu
se mi zdá
Kouzlo odlétá a padá
upíři noci se rodí nestřeženě
střepy zametám a jsem ráda
že stříbrný třpyt chladné dlaně
vzal si kat
Na to ti přísahám, že hvězdy budou tytéž
jako byly dřív
já už nejsem ničí přítěž
i stopy nejhlubší
spláchne čas
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Kozoroh 1
Komentáře (0)