Když prstýnek na prst ti dám,
už nebudeš mít pocit, že jsi tady sám.
Jsme na vše spolu, je z nás teď pár
a společný život lehce změní se nám.
Společné chvíle tak rychle plynuly,
a celkem hodně z místa jsme se pohnuli.
Teď máme svůj dům,své sny i rodinu
proto doufám,že lásku k vám vezmu si i do hrobu.
Dlouho jsme žili jenom tak po boku,
nyní náš vztah bude mít větší hodnotu.
Naše jména v jedno se spojí,
a dál budeme plout stejnou lodí.
Už necítím chlad
a nevidím tmu.
Nemám ani strach
to pro nás teď Žiju.
Jsem tvoje královna
a ty jsi můj král.
Cítím se poctěna,
že právě mě jsi si vybral.