Hraní
Úmorná plyne kolem doba,
přesto mě vždy tvé oči osvěží.
Podlehnout tlakům se ti nepodobá,
při hledání tajemství ve věži.
Svlažím v tobě oschlou duši,
život nasaji rety z tvojí kůže.
Na dálku slyšet je srdce mé jak buší,
když cítím v ústech chuť tvé růže.
Jenom pár chvilek pro něž stojí žít,
chvilek nádherné vzájemnosti.
Ožijí buňky v těle když smí se přiblížit,
ke vstupu lásky mé bytosti.
Dej napít mi z tvých dlaní,
polibkem nasyť srdce mé.
Usměj se radosti té z hraní,
kde uspokojení najdeme.
Přečteno 174x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Isla, šerý, Psavec, praetorian
Komentáře (0)