mkinko milá, keásný úsměv jsi vybásnila...
11.07.2021 09:14:39 | Sonnador
~
ráda.ráda ~ lala.lad.lad
lala.lala ~ lala.rád.rád
lala.lala lad ~ lad ~ lala.lala
až budeš ztrácet
lásko má
jemná slovy krášlená
pod trnovou růží nejsem já
trnem přicházím tam
kde píseň moře má
až budeš ztrácet vílo má
ten kdo tě rád …
ten báseň ti hodí do klína
pro dnešek jsi jeho jediná
kočička básnivá
až budeš ztrácet pravou
lásku … jsem to já?
jen srdce snad
chce znát navždy lad
ale už je rozdán do veršů
Až budeš do veršů
lásku pojď vyzpívat
~
ráda.ráda ~ lala.lad.lad
lala.lala ~ lala.rád.rád
lala.lala lad ~ lad ~ lala.lala
:)
10.07.2021 22:10:39 | J's ..