60 měsíců
Možná jsem o trochu méně
očekával od života dál.
Cítil jsem se zatraceně
a o duši se bál.
60 měsíců však ukázalo,
že srdce moje neumírá.
V lásce totiž bít nepřestalo,
a nevěřím již na upíra.
Ač jenom sladký život není,
s tebou mám chvíle jimž rád podléhám.
Pro tebe vždy budu mít místo na rameni,
kam své anděle ukládám.
Děkuji lásečko za své bytí,
ve stínu nejkrásnějších snů.
A moc prosím o další pití,
z poháru našich společných dnů.
Přečteno 199x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Pittoresque, šerý, Psavec, Frr, Vivien, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)