Do ticha namaluji srdce.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Do ticha namaluji srdce.
Krásně, něžně a sladce.
Budu pak rozjímat
a v duchu k Tobě plát.
Půjčím si Tvou ruku,
půjčím si i Tvou paži.
Jen slastí výt.
Krásný muži.
Do ticha dám hvězdy.
Aby nám předly.
Jsem jen jedna.
A ty jsi skvělý.
Dobrou noc, anděli.
Přečteno 234x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, kudlankaW, Amonasr, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)