Jasnivěnka, dívka Slunce
Anotace: ... .. písnička o jedné slečně která nechala mi jen pár letních úsměvů
slunce dívka v zahradách
žlutá kvítka
sladká ach
tančívala na stráních
rozdávala
svítání
až jednou k ní slétl sen
chránit vílu
nad obzorem
jitřivý vtiskla mu dar
červánku můj
pojď se mnou dál
lehké chvění její snít
vlahý vánek
zná jasnocit
ona v dešti rozkvetlá
duhou na zem
odlétla?
v holubici ze světla?
jasnivěnka v zahradách
třpytu vlnka
v peřinkách
tančívala na stráních
rozdávala
svítání
až ruměnec tiše pěl
moldánky že uviděl!
mě si vezmi pro milou
slunce dívku vášnivou
vzrušen deštěm voněl sad
vlahý vánek
snil
z bosých vnad
ona v srdci rozkvetlá
lístečky
s ním propletla
jasnivěnka v zahradách
slunečnice ach ach ach
mám léto rtů nevinných
úsměvů
květiny
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, mkinka, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)