Saturn ke Slunci
zase jíst
jen zemáky s kečupem
a přes den
usnout do svých nicot
plápolat
internetem
v noci
zahodit ticho
to jako báseň
o ni
už sem pase
docela malá symfonie planet
takže když některý
ze hlasů mých zabiješ
mě nezabiješ
a budu to muset zase
přežít
čili se můj zemáku s kečupem
přes den
můžeš těšit
zatalířkujeme
neboť jsem chtěl jen pojídat lásku
a namáčet včerejší prsten
který ožužlali mravenci citu
zoufalcova
modra
ještě štěstí že včas to vzala psová
ale budu muset bohužel
zhasnout
internet
ve dne zahodit ticho
to jako báseň
o ni
už sem pase
docela malá symfonie planet
takže když některý
ze hlasů mých zabiješ
mě nezabiješ
a budu to muset zase
přežít
to jsme už někde měl na talíři
dneska už i dojdu do modrého kauflandu
jestli tam budou vody
myslím že bych měl koupit víc
jak jsem propočítal
kolik dnů mi zbývá do konce
dám si na něj pálivý kečup
dobrou noc
třesoucí prsty už neudržely porcelán
a lítám vesmírnou krušinu olšovou
takže tvrdé rohlíky a voda
přišla vhod
jak borůvkový den
kdy jsem zůstal o hladu
merkur venuše země mars jupiter
jdu ti naproti
kam poslali toho pána v klobouku nevím
nedá se nic dělat
až kosmicky slalom skončím
mysli si
že se ti vracím domů
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, mkinka, Kubíno, šerý, Isla, Psavec, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)