Anotace: Zase mi scházíš, do snů se vkrádáš, pusu mi na má ústa dáváš a ráno nejsi na blízku. Otvírám oči, touhou mi slzí, ptám se proč začátek i konec přišly tak brzy a kdo pofouká bolístku.
no... a je život bez lásky životem, sluni?
hezká básnička
15.03.2007 19:06:00 | Zamilovaná do nezamilované doby