V zahradách
.
Jestli mě dokážeš rozesmát
ze suché hlíny vyraší květina
jak zamilovaný dirigent
když začnou žestě hrát
jak zámecký zahradník
Ví že je jediná
Žijeme v Nevědomosti
kousek od Štěstí
to bájné město z vyprávění
v odlehlém domě a doma s tím
pocitem že vrah je vnu a láska není
Pak potajmu přijdu ve tvých stopách
stačí okamžik
Obyčejný
však chtěl bych ho zázrakem zvát
Dal má dáti dal
..trochu větroplach
zkus mě rozesmát
.
.
Přečteno 411x
Tipy 27
Poslední tipující: Akrij8, cestadolesa, Jan Kacíř, kaše, Jeněcovevzduchukrásného, praetorian, Fialový metal, Krahujec, Marten, Frr, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)