PODTRŽENO A SEČTENO
kolik jsem ztratil dnů
kdy jsem neudělal to či ono
a kolik našel těch
kdy jsem nebyl sám
byly dny
kdy jsem osiřel
i takové
kdy jsem nebyl ještě nikým nalezen
abych mohl osiřet
někdo ztratí den
když nenapíše báseň
jiný ho ztratí
když žádnou báseň nepřečte
za báseň zaměň si co chceš
co máš rád
a vyjde to nastejno
já mám rád leccos
ale nejvíc ze všeho tebe
a tak snad žádný den už nikdy neztratím
dřív než život sám
mě podtrhne a sečte
snad
Praha, 4.9.2021
https://www.youtube.com/watch?v=zUirgcRj5cQ
"...já mám rád leccos
ale nejvíc ze všeho tebe"....je krásně povznášející moci toto vyslovit,
prostě a neokázale....Ji./úsměv/
06.09.2021 10:41:27 | jitoush
lidé
kteří byli nuceni
dívat se na svět o samotě
celé lány času
už nikdy
nebudou týmiž
Fazil Hüsnü Daglarca
05.09.2021 00:05:02 | ttragelaf