Očím Pěnkav
Milovati se nepozdává,
chybou mi je prázdno,
kde ho najít,
kam se vydat,
když v láskách se noříme,
pro řetízek opojný,
co spojí vlákno citu,
ve večerních přístavech,
zpěvem sonát,
očím Pěnkav,
v tmavěmodré sukni,
jež zhedvábí odraz,
v tváří k stáří,
za nimiž shoří popel,
a vášeň zaskví jabloň,
což větve převážně skymácí,
a chtějí vonět Všeláskou,
s bytosti jej zdané,
avšak i nezralé,
co rozmělní troufalé čáryprsty.
Přečteno 144x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Fialový metal, Frr, mkinka, Psavec, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (2)