Anotace: ...
Mezi realitou
a
nevědomím
zmítám se v časovém vakuu
když sleduji odpočet
svého štěstí
Divoce zmítající se srdce
nic dobrého nevěstí
Léta budované brnění
rozpadá se
pod upřímným dotekem
Úzkostí zkrácený dech
a nechtěný sen
rozhodují o budoucnosti
která do nedávna
vůbec neexistovala
Velmi pěkně vyjádřeno, přímo maluješ slovy své emoce a někdy dokonce i to poznání za oponou všedních dní :)
07.09.2021 19:35:27 | Ray Magini