Otvírám oči.
Anotace: Z něžného šuplíku 2021.
Otvírám oči.
Den je křehčí.
Lásko má.
Rým nekřičí,
jen hladí.
Ty má.
Mnu si oči
a zřím krásný sen.
Mlha už není
a držíme se za ruku jen.
Objímej.
Jsi splněný sen.
S Tebou jedním
polibkem jsem.
Už není krach stěn.
Šťasten i v písmenkách jsem.
A šeptám polohlasem,
skromným hlasem,
že duha duhou jest
a pro nás v noci
svítí milióny hvězd.
Nech se lásko vést.
Na Tvých řasách
je vesmír můj.
A ve dne i v noci
se pro mě opatruj.
Miluji Tě.
Příběh můj.
Přečteno 307x
Tipy 15
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, V.N.Losinský, Amonasr, Frr, Psavec, J's .., paradoxy
Komentáře (10)
Komentujících (5)