Sonet lásky.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Napíšu sonet z lásky.
V duchu pohladím Tvé vlásky.
Bude v něm úsměv
hnědovlásky.
Duha jako stuha.
Pomilujeme se.
Jsem hravá.
Nechci hrát jen monolog.
Jsi v mém srdci
víc než host.
Zpívej lásce pro radost.
Já vím od všech víl,
že umění hladí
a dostane se do všech škvír.
Přibliž se naději.
Touhy mé stoupají
a vzývají.
Přihlas se, anděli.
Můžeš v neděli?
Láska zpívá
a nežije jen
pro chvíli.
Nechá krásný vzkaz,
že život je plný krás.
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Frr, kudlankaW, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)